Tinka en Martijn

19 augustus 2021
TINKA & MARTIJNTINKA & MARTIJN

Winschoten| 8.24 uur, vertrek naar de kapper.
Ik stap in de auto, vul het adres in van de kapper en tot mijn grote verbazing bestaat er geen Torenstraat in Oude Pekela. Ik bel Tinka op, hij gaat 5 seconden over en daar spreekt Tinka, die overduidelijk net een seconde geleden wakker is geworden van mijn telefoontje. Een goed begin van de dag! ?

Inmiddels ben ik er achter dat het geen Torenstraat is maar de Torenlaan. Met een grote glimlach rijd ik naar het huis van Tinka en Martijn.

Oude Pekela | 8.45 uur
Ik kom binnen bij Tinka en Martijn, de sfeer is kalmpjes en iedereen staat me met nog wat slaperige ogen aan te kijken, goedemorgen! Martijn benoemd dat hij totaal geen zenuwen heeft en zorgt voor een lekker bakje koffie. Vervolgens wordt alles wat ik zeg tegen Martijn beantwoord met: “Wat zeg je? Zei je iets?” Zouden het dan toch de zenuwen zijn? Haha.

We vertrekken samen met Elyne naar de kapper, daar heeft ze onwijs veel zin in want haar haren door de kapper gekruld!

Oude Pekela| 9.15 uur
De haar zit in de krul en er wordt tijdens het verzorgen van hun PRACHTIGE kapsels nog een heerlijk broodje hagelslag gegeten. Even daarna komen de andere zussen, Renske en Myrthe. Zij zijn ook eindelijk aan de beurt. De sfeer is gemoedelijk en iedereen heeft er veel zin in!

10.30 uur, de make-up paletten van Demi ploffen op de tafel en Tinka mag gaan zitten in een mooie “regiestoel,” ik blijf dit toch altijd een bijzonder moment vinden hoe mensen uit de make-up komen. Zo mooi en wat doet dit het goed op foto’s!

11.00 uur, Ik arriveer bij het ouderlijk huis van Martijn waar zijn ouders en zijn broer aanwezig zijn. Ik vraag aan de vader van Martijn: “Waar zijn de ringen, dan zet ik die op de foto” waarop geantwoord krijg: “Wilco, ik zal ’t nait weetn, ik zal eens eem kiek’n.” Even later komt hij terug: “Ik woit nait!” De ringen liggen ergens in huis maar niemand weet waar totdat de moeder van Martijn komt. Gelukkig tovert die de ringen weer terug, samen met het prachtige boeket vormt dit een prachtige foto. Het pak gaat aan, de manchetknopen worden er in gedrukt en de stropdas wordt aangetrokken. Wat een vet pak!

12.30, Iedereen is klaar voor de “First Look,” de regen komt inmiddels met bakken naar beneden maar gelukkig kunnen we gebruik maken van de carport en is de first look prachtig en emotioneel. Wat ziet iedereen er fantastisch uit.

Boerderijcafé Mausel | 14.00 uur
Wanneer ik arriveer bij Mausel ben ik tot mijn grote verbazing de eerste, er heerst letterlijk stilte voor de storm. Het briesje van het platteland is heerlijk aanwezig. De kopjes en schoteltjes staan klaar en de zaal is warm aangekleed want er wordt vandaag binnen getrouwd!
Langzaam druppelen alle gasten binnen, wanneer iedereen er is wordt het seintje gegeven aan Tinka en Martijn. Daaropvolgend komt er een dikke BMW de hoek om met daarin Tinka, Martijn, Renske, Myrthe en Elyne.
Het is écht een plaatje.

14.20 uur wordt het JA! woord gegeven en is het officieel, Tinka en Martijn zijn getrouwd. Elyne verzorgd de ringen maar huh wat zit daar in het doosje van de ringen? Metworst en bonbons???? Een grapje van de vader van Martijn. Vervolgens worden de ringen naar voren getoverd, gelukkig weet hij nog waar deze zijn!

15.00 uur gaat de mes in de taart, deze matcht enorm mooi met de achtergrond van Mausel. ‘T is soms net kunst, de bruidstaarten!

17.30 uur komt er een bekende geur binnen, in de zaal. De geur van Barbecue! Hamburgers, saté, karbonades, spareribs en heerlijke gegrilde groentes, voor ieder wat wils.

19.00 uur rolt er een kar met IJSJES het plein op van Mausel, de titel van deze kar; Meisjes met ijsjes. Aan eten geen gebrek. Met een heerlijk gevulde buik kijk ik trots terug op deze dag, wat was het een prachtige bruiloft!

Tinka en Martijn,
Ik wens jullie veel geluk en liefde in de toekomst. Enorm bedankt dat ik bij deze prachtige dag aanwezig mocht zijn om vervolgens zulke dierbare foto’s te schieten! ❤️

Newborn Volgende post Newborn
Total: