Wie ben ik?

Wilco de Haan, 25 jaar, koffieleut, energiek en een grote kindervriend. Zo kun je mij omschrijven. Maar gelukkig ben ik veel meer dan dat.

In mijn jeugd was ik al zeer gefascineerd door fotografie, doordat je alle mooie en leuke momenten kunt vastleggen in het leven en vervolgens jaren er na het weer kunt bekijken en alle herinneringen weer op kunt halen van toen. "Weet je nog, toen...?"

Maar het mooiste van fotografie is dat ik iets kan betekenen voor een ander. Om voor mensen een speciaal moment vast te leggen. Mijn specialiteit ligt bij het fotograferen van bruiloften, pasgeboren baby's en kinderen. Maar natuurlijk ga ik ook graag andere uitdagingen aan.

Ben je geïnteresseerd geworden in mijn werk? Bekijk dan mijn portfolio en/of stel een vraag via het contactformulier.

Jaaroverzicht
2018
Jaaroverzicht
2019
Totaal: