Het verhaal van: Eline en Marc

30 juni 2023
Het verhaal van
ELINE & MARCELINE & MARC

6.30 uur – Oostwold
Met geknepen ogen en nog niet helemaal wakker arriveer ik bij Eline. Het beloofd een lange dag te worden dus de koelbox in mijn auto is goed gevuld. Een Redbull kan niet ontbreken vandaag. Ik loop de trap op en wordt boven al op gewacht door de moeder van Eline. De jurk is al aan en wat ziet ze er prachtig uit! Omdat haar vader haar nog niet gezien heeft moet Eline de hele ochtend in haar kamer blijven wachten tot het zo ver is, de first look. Een flinke opgave als je onrustige benen hebt ? De make-up en haar worden gedaan, de accessoires gaan om en het wachten kan beginnen.

Een kleine 40 minuten verderop doet Marc zijn pak aan, ik cruise gauw naar Zuidhorn om hier bij te zijn.

8.00 uur – Zuidhorn
Marc en zijn vader staan Martijn (de videograaf) en mij al op te wachten, zij hebben er overduidelijk zin in en zijn enthousiast. In deze enthousiasme zitten ook wat zenuwen verpakt, maar dat hoort er bij. Marc zijn moeder word verwend door de visagist, de make-up ziet er prachtig uit. Aangezien het lekker weer is, hebben we er voor gekozen om het aankleden buiten te doen. Voor ons als videograaf en fotograaf ideaal want het licht was perfect! De momenten tussen Marc en zijn ouders waren magisch.

9.30 uur – Oostwold
Het gaat beginnen, de first-look. Marc komt aan in zijn ongelofelijk snelle auto en parkeert hem nonchalant achteruit op de inrit. Hij doet zijn stropdas even goed in de spiegels en loopt richting de poort van de tuin. Hij gaat staan en geniet overduidelijk. Eline komt door de deurpost en loopt langzaam naar hem toe, de first-look is een heerlijk moment. Onder de conversejes van Eline zit een verrassing, namelijk sokken met Marc zijn hoofd erop. Marc zijn reactie is goud.? Na de first-look word er gezamenlijk gebeden voor een goede verloop van de dag.

10.30 uur – Zuidhorn
We parkeren de auto op de parkeerplaats van het gemeentehuis van Zuidhorn, in de verte klinken kinderstemmen die roepen: “Maaaarc, maaaarc, maaarc!” De kinderen van kinderopvang Babba waar Marc werkt staan te kijken bij het hek. We lopen het gemeentehuis binnen en nemen plaats in de zaal. De trouwambtenaar brengt de sfeer er goed in door zijn verhalen over Marc en Eline. 10.52 uur wordt er JA! gezegd en worden de aktes getekend. Heel belangrijk maar niet zo belangrijk als de dienst in de kerk later op de dag. Dit is het officiële moment. Marc en Eline lopen na de ceremonie naar buiten en daar staan alle kinderen nog om Marc en Eline op te wachten met bellenblaas. Zo lief!

11.15  uur – Zeegse
In de prachtige duinen van Zeegse hebben wij de fotoshoot gepland, de zon komt door en het is flink zweten. Eline en Marc zitten heerlijk in het moment en trekken zich niks aan van de camera´s om zich heen. Dit levert echt fantastische platen op!

Na de fotoshoot stonden alle dierbaren klaar om het bruidspaar voor het eerst te zien. Een mega first-look. Net even anders dan anders, leuk.

14.30 uur – Roden
Het is tijd voor wat koffie en natuurlijk voor de taart, de cupcakes waren direct al gespot door de bruidsmeisjes. Al snel snijden Eline en Marc de taart aan en kunnen we aan tafel om deze te proeven. Ondertussen worden er stukjes gedaan door familieleden, de vader van Eline heeft een mooi fotoboek laten maken, de oma van Eline laat kinderfoto’s zien en er wordt een hilarisch ABC’tje gedaan.

18.30 uur – EG de Levensbron Zevenhuizen
Het grote moment is daar, de belangrijke ceremonie waar iedereen komt kijken. Een ceremonie die van A tot Z in elkaar zit met in het begin een mooie video hoe deze bruiloft tot stand is gekomen (van verloving tot het moment) en een mooie catwalk voor de bruidsjonkers en de bruidsmeisjes. Een moment waar zelfs ik een traantje weg moest pinken. Daarna volgt een muzikale optreden.
19.53 uur zeggen Eline en Marc het ja-woord en zijn zij officieel man en vrouw. Yes! ? (Wil je de kerkdienst zien? Scroll dan helemaal naar onderen)

20.30 uur – Roden
Het feest kan los! Eerst de felicitaties, stukjes (waaronder een hilarisch boodschappenspel, valderie valdera!) en daarna een prachtige openingsdans die Eline en Marc ingestudeerd hebben. Een mix van Racoon en hardstyle waarbij iedereen helemaal los ging! ??

Eline & Marc,
Ik wens jullie ontzettend veel geluk en liefde in de toekomst. Enorm bedankt dat ik bij deze prachtige dag aanwezig mocht zijn! ❤️

"We kenden Wilco al en het leek ons daarom ook leuk dat hij als fotograaf aanwezig was op onze bruiloft. We voelden ons daarom ook meteen op ons gemak. Niet alleen omdat we hem al kenden maar meteen vanaf het moment dat hij binnenkwam droeg hij een enorme enthousiasme bij zich. Wilco zorgde niet alleen voor de lol, maar ook voor een rustige en vooral veilige sfeer.
We kregen de preview van de foto’s erg snel na de bruiloft en 3 weken later volgden de rest van de foto’s ook. We zijn helemaal verliefd op het eindresultaat. We kunnen onze dag elke keer weer beleven als we in de foto’s duiken.
Dankjewel Wilco!"

Eline & Marc

Total: