Het verhaal van: Lotte & Bas

11 oktober 2023
Het verhaal van
LOTTE & BASLOTTE & BAS

Als er een bruidspaar is waar ik veel respect voor heb, is het voor Bas en Lotte. Zij hebben namelijk een week voor de bruiloft een afmelding gekregen van de (privé)trouwlocatie waar zij zouden trouwen. Dankzij Déane en Tom (de neef van Bas), die hun Kosterij beschikbaar hebben gesteld, hebben Bas en Lotte in een week tijd alles weten op te bouwen op deze nieuwe locatie. Zo knap!

8.30 uur | Scheemda
Ik kom aan bij de prachtige, afgestijlde boerderij in Scheemda die vandaag dient als trouwlocatie. Wanneer ik de keuken binnen kom is Cheyenne al druk bezig met het haar van Lotte. Lotte heeft er zin in en is omringd door gezellige mensen! Bij het maken van de foto van de jurk is er nergens een bevestiging, geen spijker in de muur, geen boom, uiteindelijk belanden we bij de zolder waar op dat moment het zoontje van de Déane en Tom zijn dutje aan het doen is. Op onze tenen gaan we de krakende trap op, een spannend tafereel ?

9.30 uur | Winschoten
Bas zit relaxed met zijn zus en moeder aan de keukentafel, de sfeer is ontspannen. Ze zijn klaar om Bas te helpen met het aantrekken en hebben er zin in. Dit is echter niet te zien op de foto, de moeder van Bas heeft namelijk bij concentratie een nogal… euh… chagrijnige blik. Gauw daarna wordt er na een opmerking van mij veel gelachen en het is leuk om te zien hoe zij Bas beide helpen met het aantrekken van zijn pak. Er wordt nog een bakje koffie gedaan en ik vertrek weer naar Lotte, het is tijd om de jurk aan te trekken.

10.00 uur | Scheemda
Het moment is daar! De jurk gaat aan… het blijft een mooi moment, het is leuk om te zien hoe de jurken die bruiden dragen zo goed bij hun passen. Vanuit het hart gekozen! Het geurtje wordt opgespoten en Lotte is helemaal klaar voor de first-look.

10.30 uur loopt Bas op naar de voordeur. Het is een prachtige, emotionele first-look. ? Bas & Lotte stralen van oor tot oor.

Ondertussen is de organisatie druk bezig, de stoelen worden neergezet, de fotobooth wordt paraat gemaakt en iedereen maakt zich op voor de ceremonie. Terwijl dit alles druk aan de gang is, knijpen wij er even tussen uit voor het fotomoment. Even heerlijk met z’n tweeën, nog eens een rondje voor elkaar draaien en intiem zijn. Het was een spontane shoot met weinig ‘gemaakte’ poses. Precies waar ik van hou.

12.00 uur
De gasten druppelen langzaam binnen, Bas & Lotte zijn naar binnen gegaan omdat zij zichzelf voor het eerst laten zien tijdens de ceremonie (zó mooi.) Iedereen heeft écht zijn best gedaan om in de dresscode te komen van de dag, namelijk zachte kleuren. Mooi om te zien!

Iedereen zit op z’n plek en….. nee……. REGEN! En niet een beetje… met bakken komt het uit de hemel! Iedereen schuilt gauw onder de gigantische tent. De ceremonie wordt een half uurtje uitgesteld, wanneer het stopt met regenen helpt letterlijk iedereen mee met het droog maken van alle stoelen. Binnen een mum van tijd staat alles weer zoals het was, de ceremonie kan beginnen! Lianne (de trouwambtenaar) geeft een seintje en Robert begint te spelen op zijn gitaar. Bas loopt op met zijn moeder en vlak daarna Lotte met haar vader. Prachtig!

Het is een hilarische ceremonie met veel leuke verhalen uit het leven van Bas & Lotte. Lianne nailt de speech!

14.28 uur zeggen Bas & Lotte met overtuiging JA! Ze zijn officieel man en vrouw. De ringen worden gebracht door Mielen, Laut en Vic. Zo schattig!

15.00 uur, ’t is tied veur’n borrel! Proost! Daarna volgen de felicitaties, ieder zo persoonlijk en leuk. Wat een plezier heb ik beleefd aan het fotograferen van dit moment.

17.30 uur staat de heerlijke sushi voor ons klaar van Bijling. Prachtig hoe dit geserveerd wordt.

20.30 uur, alle avondgasten zijn er en het feestje kan beginnen. Bas & Lotte openen de dansvloer en iedereen omringd hen. De dansvloer wordt kapot gedanst!
Later in de avond gooit Lotte het boeket. De dames staan klaar en zijn stuk voor stuk fanatiek om dit boeket te vangen. Emma is de gelukkige, zij vangt het boeket.
Emma en Stan, ik zie jullie aanvraag wel verschijnen! ??

Bas & Lotte,
Ik wens jullie ontzettend veel geluk en liefde in de toekomst. Enorm bedankt dat ik bij deze prachtige dag aanwezig mocht zijn! 
❤️

Leveranciers:

Tent, catering, personeel : Accent Party Service
Diner verzorgd door : Bij Ling
Kapper Lotte: Haircreationsbysajenn van kapsalon: Hair&More
Kapper Bas: Tim Wiekens, Barbershoptim
Bloemen en bruidsboeket: TOFF Bloemen Winschoten
Ringen: Studio Kroewe
Muzikant: Songs2wed
DJ Feest: Tim Holland
Fotobooth: Propfun

"Wilco was de perfecte keuze voor onze trouwdag! Zijn sublieme talent om elk moment subtiel vast te leggen, liet ons echt sprakeloos. Hij is niet alleen een meester in zijn vak, maar ook een ware kindervriend. Zijn vermogen om iedereen op hun gemak te stellen, zorgde voor ontspannen en authentieke foto's. Wilco heeft een onmiskenbaar oog voor detail en creëerde herinneringen die we voor altijd zullen koesteren! Zijn attente en professionele houding maakte de hele ervaring nog specialer! We raden Wilco ten zeerste aan aan elk bruidspaar dat op zoek is naar een buitengewone fotograaf voor hun speciale dag!! Bedankt voor alles, Wilco!"

Bas & Lotte

Total: