Het verhaal van: Iris en Sytze

19 mei 2023
Het verhaal van
IRIS & SYTZEIRIS & SYTZE

Nieuw-buinen| 7.30 uur
Ik kom aan in Nieuw Buinen, en één ding valt me op.. de hele straat is versierd! Achteraf niet voor de bruiloft, maar het dorp heeft een jubileum, haha. Ik zie van een afstand Sytze al op het balkon staan, stress? Nee joh, geen sprake van! Even lekker een peukje en dan aankleden.. dat is de planning aldus Sytze. Zijn beste vriend helpt hem met het aankleden. Alles verloopt vlekkeloos totdat het pochet gevouwen moet worden, hoe gaat dat eigenlijk? YouTube is op dat moment je beste vriend en stap voor stap vouwt Jasper een pochet, niet perfect maar dat hoeft ook niet. Tijdens het plaatsen van de manchetknopen valt mij direct op hoe vet deze manchetknopen zijn. Een manchetknoop van een formule 1 auto, want daar zijn Iris en Sytze trouwe volgers van, formule 1. De hele kast staat vol met formule 1 auto’s en Max Verstappen items, en wat is dan vetter dan persoonlijke manchetknopen die hier bij aansluiten. Het pak is aan, Sytze ziet er keurig uit en is klaar voor de first-look.

8.45 uur gaat de jurk aan bij Iris, het gerenoveerde huis (waar nog druk aan geklust wordt) heeft één prachtige kamer die helemaal af is. Daar word de jurk aangetrokken, de moeder en beste vriendin van Iris zijn haar steun en toeverlaat. Zij zorgen er voor dat alles vlekkeloos verloopt en Iris straalt in haar jurk! De first-look met de vader van Iris is een emotioneel moment. Ook haar broer kan de tranen even niet in bedwang houden. Voor mij, fotografisch, een smulmoment! ?

9.30 uur klinkt het geluid van een zware motor, de motor van de Cadillac fleetwood uit 1968. Sytze is er helemaal klaar voor en de zenuwen zijn nu toch echt wel aanwezig. Wanneer Sytze uitstapt en alle familieleden ziet, komt de emotie los. Hij gaat snel de tuin in om zijn toekomstige vrouw te zien, een prachtig moment waar iedereen van heeft genoten!

10.15 uur – Museumspoorlijn STAR Stadskanaal
Een locatie die al erg lang op mijn lijstje stond om naar toe te gaan tijdens een bruiloft, dankbaar dat Iris en Sytze dit geregeld hebben. Het leverde prachtige plaatjes op!

13.00 uur – Margarethakerk in Odoorn
In deze mooie, klassieke kerk wordt de kerkelijke inzegening gedaan van Iris en Sytze. Het is een emotionele ceremonie met een lach en een traan.

13.32 uur zeggen Iris en Sytze officieel JA! tegen elkaar, ze zijn nu man en vrouw. De zoen was kort maar overtuigend. De ringen duren echter wat langer, de vingers zijn wat opgezet en dit levert een lachwekkend moment op. Sytze stopt de vinger van Iris in de mond en de ring glijd soepeltjes om de vinger. Het gelach galmt door de oude kerk. ?

15.00 uur – Restaurant de Wiemel
De plek waar we de rest van de dag vertoeven. De taart staat al klaar en deze word snel aangesneden want iedereen heeft trek gekregen van de ceremonie. Een taart aansnijden lijkt gemakkelijk, maar als je het daadwerkelijk moet doen is het lastiger dan je denkt. Een uur na de taart ontsteekt de Wiemel de barbecue. Heerlijk!

20.30 uur barst het feest los, één van de leukste feestjes die ik tot nu toe heb meegemaakt; danswedstrijden, gekke optredens en vooral veel plezier! Leuk om zulke momenten vast te leggen met de camera en natuurlijk zelf ook wat mee te dansen. De tap vloeit rijkelijk.

Iris & Sytze,
Ik wens jullie veel geluk en liefde in de toekomst. Enorm bedankt dat ik bij deze prachtige dag aanwezig mocht zijn! ❤️

"We hebben met Wilco een love shoot gehad om te kijken hoe het klikte voor onze bruiloft.
maar wat een top sfeer hing er met de love shoot.
super gezellig hij probeert graag veel dingen maar vind een eigen mening ook erg belangrijk.
de foto's waren super goed gelukt en de locatie was mooi.
19 mei 2023 was het onze trouwdag en we kregen alleen maar van onze gasten te horen hoe chill hij was en lekker tussen de gasten past zonder dat je eigenlijk merkt dat hij er Is.
de foto's van de bruiloft ook binnen gekregen en wauw wat zijn we er blij mee.
dus als je opzoek bent naar een fotograaf die lekker energiek is, passie voor fotografie en goed is in zijn werk zou ik zeker bij Wilco zijn."

Iris & Sytze

Total: