Het verhaal van: Kevin & Ilona

24 september 2022
KEVIN & ILONAKEVIN & ILONA

Winschoten| 9.00 uur
De ochtend begint zonnig en de dauw hangt prachtig boven het gras. Wanneer ik aan kom bij Ilona, is het niet te missen waar ik moet zijn. Een gigantisch “bijna-billboard” in de tuin, geheel verzorgd door de ouders van Kevin als verassing.

Ilona verwelkomt mij en vraagt of ik ook een kopje koffie lust, dat lust ik uiteraard wel! Ilona zet de Dolce Gusto aan en begint aan een wandeling door de woonkamer. Ondertussen stroomt de Dolce Gusto over en klettert de koffie over de vloer. Oeps….Vergeten! Even daarna komt Demi binnen, zij doet vandaag de visagie. De sfeer is goed en er wordt veel gelachen!

Bellingwolde | 12.00 uur

Ik ga onderweg naar Kevin, hij verblijft bij zijn ouderlijk huis in Bellingwolde. Met een heerlijke podcast cruise ik door de weilanden tussen Blijham en Bellingwolde.
Ik doe zelfverzekerd de schuttingdeur open, althans.. dat dacht ik! Verderop in de tuin hoor ik de oma van Kevin roepen: “Dat is een deur met een gebruiksaanwijzing hoor!” En al snel komt Kevin aan om deze te openen.

Binnen staat een heerlijke zelfgemaakte groentesoep te pruttelen. We beginnen met het aankleden, het gaat Kevin aardig gemakkelijk af tot de stropdas om moet. Maarr…. Daar heeft hij zijn vader voor! Tijdens het passen van het pak deed Kevin zijn vader dit in één keer dus Kevin en zijn vader zijn overtuigd dat dit nu weer gaat lukken. Dit gaat moeilijker dan gedacht, zullen het de zenuwen zijn? Dit levert leuke momenten op, uiteindelijk met Google komt het altijd goed!

Ik vertrek daarna weer naar Ilona, haar jurk gaat aan!

Winschoten | 13.00 uur
De jurk gaat aan, deze is prachtig uitgelegd over de vloer en ik besef mij hoe kunstig deze trouwjurken eigenlijk zijn. Hulde voor de ontwerpers!

Ilona haar broer komt binnen terwijl de jurk aan gaat en het is overduidelijk hoe trots hij is.

14.00 uur, zowel Kevin als Ilona worden apart van elkaar opgehaald voor de ceremonie.

Oude Schans | 14.30 uur
De roze Cadillac rijd de straat binnen, Kevin staat inmiddels op zijn plek in het kerkje. Bij binnenkomst ruik je de nostalgie, een soort zolder geur. Dit maakt het helemaal af. De muziek start, de bloemen worden gestrooid en daar is ze… Ilona! Omarmd door haar broer die haar weggeeft vandaag. Een prachtig moment.

14.45 uur worden de trouwgeloftes voorgelezen en wordt er volmondig JA gezegd, Ilona en Kevin zijn officieël getrouwd!

Strandbad, Bellingwolde | 15.30 uur
We komen aan bij het zonnige strandbad waar we de fotoshoot en de familiefoto’s doen. Een uur vol inspiratie, ideeën en vooral een uur waar er veel mooie foto’s geschoten zijn.

De Meet, Bellingwolde | 17.00 uur
Ik kom aan bij de Meet waar we de rest van de avond zullen doorbrengen. De Cadillac komt even later aan, iedereen moet even goed kijken want wie zit daar achter het stuur? Kevin! Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen weet niemand maar geef hem eens ongelijk.

We schuiven aan tafel voor het lekkere buffet, er is genoeg keuze en de keuzestress is bij velen groot haha.

20.15 uur | Tijd voor een feestje! En de openingsdans is geen gewone openingsdans, Ilona en Kevin zijn namelijk in de voorbereidende maanden op dansles geweest en wanneer de muziek start is dit zeker te zien. 5 minuten lang wordt iedereen getrakteerd op een prachtige musical-waardige dans. Voor mij een enorm leuke uitdaging om dit vast te leggen.

Ilona & Kevin,
Ik wens jullie veel geluk en liefde in de toekomst. Enorm bedankt dat ik bij deze prachtige dag aanwezig mocht zijn om zulke dierbare foto’s te schieten! ❤️

Total: