Het verhaal van: Lindsey en Max

27 oktober 2022
LINDSEY & MAXLINDSEY & MAX

Alteveer | 10.00 uur
Vandaag is de bruiloft van Lindsey en Max, zij hebben een prachtige tuin en deze is als ik aan kom dan ook al helemaal omgetoverd tot een sprookjesachtige trouwlocatie. Een bar, een foodtruck, een gigantische partytent en nog veel meer leuke details. Er is vandaag regen voorspeld maar er hangt gelukkig geen vuiltje aan de lucht!

Als ik bij de achterdeur kom waar ik naar binnen moet, kan ik de ingang van het hekje niet vinden, klunzig maar dat hoort toch een beetje bij mij. Gelukkig is het video-team zo aardig om mij aan te wijzen waar ik langs moet (gewoon aan de voorkant van het hek… duh…)
Eenmaal binnen is iedereen al druk heen en weer met make-up en haar. Maar van stress lijkt geen sprake. Iedereen is heerlijk relaxed en er heerst een mindset van; alles op zijn tijd, alles komt goed. Het make-up wordt aangebracht, maar niet te veel, dat is niet nodig aldus Lindsey. Wanneer ik in de slaapkamer kom, hangt daar de jurk van Lindsey. Hij is prachtig. Aangezien de tuin zo mooi is, en dit past bij Lindsey en Max, komen het video-team en ik tot het plan om deze jurken aan een boomstronk te hangen. Dit is niet zonder risico want niemand heeft de jurk nog gezien behalve Lindsey en haar moeder. Iedereen die langs komt vormt een risico. We hangen hem snel op en de zon glanst er prachtig door heen, hét perfecte plaatje. Dan komt de moeder van Lindsey, ze zegt: “Jongens, de jurk moet heel snel naar binnen want oma komt zo langs.” We ronden snel de laatste foto’s af en pakken de jurk snel in (zo snel heb ik een jurk nog nooit ingepakt haha)

Alteveer | 12.30 uur

Ik ga onderweg naar Max, hij verblijft bij zijn ouderlijk huis. Als ik aan kom staat het prachtige Volkswagen busje al klaar. Mason, het zoontje van Max en Lindsey zit heerlijk relaxed in de hoek van de bank weggedrukt een filmpje te kijken op zijn iPad. Stilte voor de storm. Het pak wordt aangetrokken en Mason en Max helpen elkaar goed mee. Dit levert erg leuke momenten op. Na het aantrekken pakken Mason en Max het envelopje erbij, deze heeft Lindsey voor hun geschreven en er zit een leuk cadeautje in. Max leest het voor en er komt een prachtige ketting uit het envelopje.

Winschoten | 13.00 uur
De jurk gaat aan, en wat blijft dat toch altijd een gepriegel met al die knoopjes! Maar toch gaat het de moeder van Lindsey goed af, wat mij betreft een recordtijd! Tenslotte wordt er een lekker luchtje opgedaan en zijn Lindsey en Lexi er helemaal klaar voor!

De vader van Lindsey komt door de deuropening met zijn ogen dicht, hij doet zijn ogen open en er volgt een ontroerend momentje. Zó mooi. Ook de broers van Lindsey komen langs om haar te zien in deze prachtige jurk.

13.45 uur, de gasten zijn binnen en daar komt Max met het gele VW-busje. Hij loopt samen met zijn moeder over de catwalk naar de ceremonie. En dan is het wachten op Lindsey, Lexi en Mason. Lexi strooit de bloemen en Mason draagt de sleep van de jurk.

13.55 uur
We verwachten Lexi met de bloemetjes maar hey, wie komen daar? De broers van Lindsey! Zij strooien met bloemen, een hilarisch moment. Even later komt daar dan toch écht Lexi met daarna Lindsey en Mason. Lindsey wordt weggegeven door haar vader en de ceremonie start.

14.14 uur wordt er volmondig JA gezegd, niet alleen door Max en Lindsey maar ook door de kinderen, deze geven ook toestemming voor het trouwen, een leuk moment. Max en Lindsey zijn officieël getrouwd!

15.30 uur | ‘T Hemelriekje

De wolken worden steeds donkerder, het zal toch niet!? We stappen uit bij ‘T Hemelriekje en er vallen een paar druppeltjes, maar that’s it! Wat een geluk. Samen met het video-team maken we er iets prachtigs van. Het resultaat is zó mooi.

17.30 uur | Alteveer

De foodtruck wordt geopend, er is ruim de keuze over heel veel street food. Hamburgers, patatjes, hotdogs en allerlei andere lekkere dingen. Een erg leuk concept.

20.00 uur
De speakers staan op 100% en er wordt volop gedanst, even daarna wordt iedereen bij elkaar geroepen en klinkt er: “Jongens, het feest kan beginnen!” Max en Lindsey worden opgetild en er volgt een kus in de lucht! Het feestje is officieël geopend terwijl de eenden in de achtergrond in hun vijvertje kruipen. Wat een fantastische dag.

Max & Lindsey,
Ik wens jullie veel geluk en liefde in de toekomst. Enorm bedankt dat ik bij deze prachtige dag aanwezig mocht zijn om zulke dierbare foto’s te schieten! ❤️

"Onze mooiste dag, en zo mooi vastgelegd! Naast dat Wilco prachtige foto's heeft gemaakt, hadden we het ook heel erg gezellig. We konden lekker ons zelf zijn en wat hebben we gelachen.. het moest voor ons goed voelen en dat is ook zeker gelukt, Met de mooiste foto's als eindresultaat!!! heel erg bedankt voor de foto's maar ook zeker voor de gezelligheid.."

Lindsey en Max

Livia Vorige post Livia
Bruiloften Volgende post Bruiloften
Total: