Het verhaal van: Mathijs & Manon

21 augustus 2022
MANON & MATHIJSMANON & MATHIJS

Bellingwolde | 9.00 uur
Na een paar rondjes rijden omdat ik te vroeg van huis ben vertrokken kom ik aan bij de schoonheidsspecialiste waar Jantje mij op staat te wachten. Zij doet vandaag de make-up van Manon en haar moeder. Na een kopje koffie arriveert Manon ook met haar moeder en beste vriendin. Manon ziet er gespannen en zenuwachtig uit, nadat de make-up is aangebracht heerst er wat meer rust. Het is ook niet niks zo’n dag. Het make-uppen verloopt soepel en dit wordt dan al snel afgestreept van de dagplanning.

10.00 uur | Na de schoonheidsspecialist vertrekken we naar het ouderlijk huis van Manon, ik pak de spullen bij elkaar die Manon voor mij heeft klaargelegd en ga op de grond zitten. En dan komt het besef…. Ik ben de achtergronden vergeten voor de Flatlay. Gelukkig stap ik de woonkamer binnen en tref daar een prachtige houten vloer aan die de flatlay tot een succes maakt! Manon vertrekt ondertussen naar de kapper en ik maak mij klaar om richting Mathijs te gaan die zich aankleed in hun eigen huis. Ik bel Mathijs maar krijg direct de voicemail, waarop Arend zegt: “Voicemail zeker? Dat heeft Mathijs wel vaker” Even later belt Mathijs mij terug en blijkt het dat hij heerlijk uitgebreid aan het douchen was. Geef hem eens ongelijk.

11.00 uur | Ik kom aan bij de locatie van Mathijs. Robert doet open en we maken kennis, maar huh… Robert komt mij zó bekend voor. Wat blijkt, Robert is 3 weken voor de bruiloft bij mij thuis geweest voor het opmeten van kozijnen. Zo blijkt maar weer, de wereld is klein! Mathijs is er klaar voor, zijn pak kan aan. Maar in welke volgorde en hoe? Voor veel mensen onwennig als je het niet dagelijks draagt. Gelukkig helpt Robert hem goed mee waardoor alles soepel verloopt. Het pak is binnen een mum van tijd aan en Mathijs is er helemaal klaar voor om richting Manon te vertrekken. Hij moet nog even wachten, ik vertrek daarna wel naar Manon.

12.00 uur | Bij Manon staat er een heerlijke kop huisgemaakte groentesoep klaar. Na de groentesoep doet Manon haar jurk aan, ik vind dit altijd één van de leukste momenten. Wat is de voorkant, wat is de achterkant, welk deel moet eerst, welke als laatst? Na circa 20 minuten is het zo ver, de jurk is aan en Manon spuit een heerlijk geurtje op als finishing touch. Ik app zoals afgesproken naar Mathijs dat hij kan komen met de prachtige Cadillac die zij geregeld hebben. Ik krijg al direct een appje terug, “Ik ben er al bijna!” En ja… even later is hij daar. Een prachtig moment wanneer Manon en Mathijs elkaar voor het eerst zien!

Sellingen| 13.30 uur
We komen aan bij het gemeentehuis van Sellingen, hier wordt vandaag het JA-woord gegeven. Iedereen staat klaar in een mooie rij en daar komt de prachtige Cadillac aan met een brullend geluid. Wanneer hij stopt komt er een gigantische rookwolk uit de uitlaat die iedereen bedekt met rook (hilarisch!) Mathijs en Manon stappen uit en er klinkt een luid applaus.

13:57 uur | Het JA! woord wordt gegeven en het is officieel, Manon en Mathijs zijn getrouwd. Er volgt een lange kus en de ringen worden uitgewisseld.

Strandbad, Bellingwolde | 15.30 uur
We komen aan bij het strandbad in Bellingwolde en wow wat is dit groot! Ik had er zelf nog nooit van gehoord en wist niet dat dit in Bellingwolde zat. Het weer is werkelijk waar perfect, het is droog en bewolkt. Dit levert altijd perfecte plaatjes op met prachtige zachte belichting. Alles samen zorgt er voor dat mijn hoofd één explosie van inspiratie is. De Cadillac was echt de uitblinker als voorwerp van de fotoshoot. Een erg gezellig uur met veel ruimte voor ideeën en lol.

De Meet, Bellingwolde | 17.00 uur
Iedereen rammelt inmiddels van deze lange maar prachtige dag. Het buffet wordt klaargezet en iedereen is heerlijk aan het eten.

20.00 uur | Iedereen is vol en het feest kan los. De avondgasten druppelen binnen en de sfeer is goed. Wanneer Martin Zemering begint te zingen volgt er een openingsdans en een polonaise. Een top feestje!

Manon & Mathijs,
Ik wens jullie veel geluk en liefde in de toekomst. Enorm bedankt dat ik bij deze prachtige dag aanwezig mocht zijn om zulke dierbare foto’s te schieten! ❤️

"Vrijdag 22-7-2022 onze trouwdag! De mooiste dag van ons leven, we hebben hier erg lang naar uitgekeken! Wilco heeft deze dag voor ons mogen vastleggen, de foto’s zijn prachtig geworden. Hij is heel spontaan, sociaal en mengt zich snel in de groep, heeft oog voor detail en maakt de juiste foto’s op het juiste moment! Het contact is heel gemoedelijk en snel, de foto’s hebben we heel snel ontvangen en hij denkt nog altijd met ons mee! "

Manon & Mathijs

Total: