Het verhaal van: Sanne & Sven

7 mei 2023
Het verhaal van
SANNE & SVENSANNE & SVEN

Finsterwolde | 8.00 uur
Vandaag is de bruiloft van Sanne en Sven, zij hebben heel wat leuks op de planning staan en ik heb er erg veel zin in want het is tevens mijn eerste bruiloft van het seizoen!

Ik kom aan bij de voordeur en daar doet Jacoba open, de moeder van Sanne. Ze staat in haar badjas en zegt: “Och wat erg, je ziet mij direct op mijn allermooist.” We hebben hier hard om gelachen en de sfeer was direct gezet. Deze sfeer was de hele dag voelbaar, humor, gastvrijheid en gezelligheid. Ik kom binnen in de woonkamer, de kapster is al druk bezig met het haar van Sanne, ik kan direct aan de slag. Jacoba vraagt of ik zin heb in koffie en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Sanne zit er relaxed bij en laat zich lekker verwennen door haar en make-up.

Winschoten | 9.30 uur

Ik ga onderweg naar Sven, hij wacht mij al op bij de voordeur. Hij heeft twee hulptroepen die hem goed helpen, het is heel wat, zo’n pak. Vooral als je dit niet dagelijks draagt. Aan het einde laat Sven mij zijn binnenkant van zijn jas zien, er staat in geschreven: “Semper Mecum” wat betekend: “Altijd met me,” een belangrijke betekenis voor Sven. Zó mooi!

Finsterwolde | 10.30 uur

Het is tijd! De jurk mag aan, een moment waar Sanne echt naar uit kijkt. Met drie man sterk wordt Sanne in de PRACHTIGE jurk gehesen! Gelukkig voor Jacoba, want er zit enkel een rits in. Zouden ze dit met opzet gedaan hebben? ?

11.30 uur, Sanne haar vader klopt op de deur, een zeer emotionele maar prachtige first look! De spanning stijgt…. elk moment kan Sven aan komen in zijn mooie kever. Van een afstand kan je hem al aan komen horen (en ruiken haha.) Sven, die overduidelijk erg zenuwachtig is, gaat staan en wacht…. Sanne tikt hem aan en daar is de first look, zó mooi om te zien dat ze helemaal in het moment zitten. Ondertussen gluurt de familie door het grote voorraam van het huis, een grappig aangezicht.

12.00 uur | Drouwenerzand

De zandduinen van Drouwen zijn altijd prachtig. Sanne en Sven hebben aangegeven niet wild te zijn van poseren dus maken we er (zoals ik vaak doe) een heerlijke spontane shoot van met veel humor. De foto’s zijn prachtig geworden.

14.00 uur | De Kruimel, Gasselte.

Iedereen staat klaar bij de Kruimel en daar komt de kever aangescheurd, Sanne en Sven zijn helemaal klaar voor de ceremonie. De kaarsjes worden aangestoken voor de dierbaren die helaas bij deze dag niet aanwezig kunnen zijn en de ceremonie begint.

14.42 uur wordt er volmondig JA gezegd, Sanne en Sven zijn officieël getrouwd! Tijd voor een feestje.

15.00 uur PLOP! De prosecco wordt geopend en bubbelt in de glazen, iedereen neemt een glas en er wordt getoast. Daarna wordt de taart aangesneden die Sanne zelf gedecoreerd heeft, de poppetjes zijn helemaal zelf gemaakt en daar zit duidelijk veel werk in. Prachtig!

20.00 uur
De esperando’s laden hun muziekboxen uit en ondertussen worden alle cadeau’s gegeven. Één ding is overduidelijk, EEN OVERVLOED AAN WASMIDDEL! Letterlijk iedereen heeft een fles mee. Het verhaal hier achter? Sanne heeft tijdens het thuiswonen bij de uitzet gigantisch veel wasmiddel opgespaard met aanbiedingen, zelfs zoveel dat op den duur de plank knapte. Een leuke actie van de familie was dat zij geregeld hebben dat iedereen een wasmiddel meeneemt, hi-la-risch! Als kers op de taart heeft de familie een persoonlijke videoboodschap van André van Duin, die Sanne dringend verzoekt om mee te doen met Heel Holland Bakt. Sanne heeft dit al een tijdje als droom en wie weet trekt André haar toch echt over de streep.. We houden de TV in de gaten!

De rest van de avond maakt de Esperando’s de tent onveilig, één groot feest!

Ter herinnering aan alle dierbaren ging er een wensballon de lucht in, althans, de lucht in? Dat wilde die niet, maar het idee was erg mooi!

Sanne & Sven,
Ik wens jullie veel geluk en liefde in de toekomst. Enorm bedankt dat ik bij deze prachtige dag aanwezig mocht zijn om zulke dierbare foto’s te schieten! ❤️

"Op 7 mei mochten wij elkaar het ja-woord geven! Wat een mooie speciale dag die wij hebben gevierd met familie en vrienden. Van te voren hebben we een fijn gesprek gehad waarin we onze wensen hebben besproken. Wilco is een fijne sociale, spontane en vooral gezellige gozer! En wat een plaatjes kan hij schieten!! ? Iedere foto z’n eigen verhaal, groot of klein prachtig vastgelegd! Wilco zijn oog voor detail, focus op emotie en het echte verhaal, maakt hem super goed in wat hij doet! We zijn ontzettend enthousiast en blij dat Wilco deze dag voor altijd voor ons heeft kunnen vastleggen! ?"

Sanne & Sven

Bruiloften Vorige post Bruiloften
Total: