Alles wat je wilt weten over trouwen bij Wilco de Haan Fotografie
TROUWEN
JAAAA! Wat leuk, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Jullie dag moet een dag worden om nooit te vergeten! De perfecte jurk, een gaaf pak, de mooiste trouwlocatie, een toffe styling… en iets wat zeker niet mag ontbreken op deze bijzondere dag, is een fotograaf!

Weet je wat ik nu zo mooi vind aan mijn werk als bruidsfotograaf? Emoties vastleggen. Herinneringen maken voor altijd. Als bruidsfotograaf kom je heel dicht bij twee mensen die elkaar lief hebben: de eerste ontmoeting op de trouwdag, de ceremonie, een lach, een traan & ga zo maar door! Gewoon puur en echt! Ik vind het belangrijk om dingen vast te leggen zoals ze zijn, zonder al teveel poespas. Jullie mogen zijn zoals jullie zijn, dan zijn jullie op z’n mooist!

Ik zal me eerst even voorstellen....

Wilco de Haan

Ik ben Wilco de Haan, koffieleut, sneakerfreak, energiek en een grote kindervriend. Naast mijn passie voor fotografie werk ik als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Dit is een korte omschrijving van mij, maar gelukkig ben ik veel meer dan dat.

Jullie hebben trouwplannen en zijn druk bezig met alle voorbereidingen van jullie bijzondere dag. Een trouwfotograaf kan dan natuurlijk niet ontbreken om jullie mooiste momenten vast te leggen. Een belangrijk iets, want goede foto’s zorgen voor het voor-eeuwig nagenieten van deze bijzondere dag.

Hoe ik mijn stijl omschrijf? Spontaan, puur en ongedwongen. Ik ben er om alle momenten vast te leggen en daarbij leggen we geen druk op poseren of statische foto’s maar leuke, spontane en unieke foto’s. In mijn bewerking zul je een warme, liefdevolle en zachte stijl herkennen.

Ben je geinteresseerd geraakt? Twijfel dan vooral niet om contact op te nemen en mij het hemd van het lijf te vragen! Dit kan ook middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Prijzen

De prijs voor een hele dag is €1000,- incl. BTW, excl. km-vergoeding. Bij de prijs inbegrepen zit:

- Een kennismakingsgesprek bij jullie thuis waar we alle wensen bespreken en de planning.
- Binnen twee dagen na de bruiloft een preview per mail (+/- 5-10 foto's)
- Circa 200 foto's volledig nabewerkt in hoge resolutie en zonder watermerk via Wetransfer. (Er is mogelijkheid om gratis meer te bewerken in overleg)
- Levering van de foto's binnen 4 weken.
- Een leuke BLOG post waar ik de bruiloft samenvat in mijn eigen woorden en hoe ik het heb ervaren ?
-LET OP: De prijs is incl. BTW & excl. reiskosten (eerste 20km gratis, daarna €0,19 per km)

Via onderstaand contactformulier kunnen jullie contact met mij opnemen.

Het lijkt mij geweldig leuk om jullie te gaan ontmoeten!

Een blog? Hoe ziet dat er uit?

Bekijk hier de laatste twee blogs!

Lieve woorden van bruidsparen
Vorige.
Volgende.
Zijn jullie geinteresseerd of hebben jullie nog meer vragen? Ik sta te popelen om jullie te helpen!
Neem gerust contact op via het contactformulier of stuur een berichtje op Whatsapp naar 0611646494
Total: