Marike & Jan-Peter
"Een fotograaf voor je trouwdag is een belangrijke keuze, je kijkt er een leven lang op terug. Met Wilco zit je zeker goed! Hij is een relaxte en sociale jongen met oog voor detail, gevoel voor het juiste moment en hij mengt super leuk met je gasten. Zonder dat je het echt merkt, maakt hij de mooiste foto`s. Hij is ook nog eens super snel het aanleveren van de foto`s. Al met al een pareltje, wij zouden hem aan iedereen willen aanraden."
Tinka & Martijn
"Door een eerdere shoot wisten wij meteen dat Wilco degene moest zijn die onze trouwdag vast moest leggen. Op 19 augustus was het zover en het is hem wederom gelukt om op een ontspannen, professionele en enthousiaste manier de gehele dag te fotograferen. Zowel wij als koppel, maar ook met de meiden als gezin. De foto’s zijn prachtig en geven precies weer hoe onze dag was en hoe wij als gezin zijn. Meer dan waardevol en we zijn ontzettend dankbaar voor de enorme inzet van Wilco!"
Mariska & Thijs
"Vrijdag 30 juli 2021, onze trouwdag! Voor ons de mooiste dag van onze leven, en Wilco mocht alles vast leggen. De foto's zijn prachtig, elke klein detail neemt hij mee, hij is enthousiast, vriendelijk, spontaan, precies, heeft ontzettend veel geduld, komt met leuke ideeën en is geweldig met kinderen! Door jou kunnen wij hier jaren op terug kijken, dankjewel. Liefs Thijs en Mariska."
Saskia Gruben-Forsten
Afgelopen donderdag een newnorn shoot gehad bij Wilco. Fantastische foto's gekregen van onze kleine meid. Super blij met de foto's en de volgende keer weten we je zeker weer te vinden!
Lianne Haaijer Hartog
Afgelopen zaterdag hebben wij een mooie shoot gehad samen niet Wilco en Laura. De sfeer was zeer gemoedelijk en Wilco en Laura nemen de tijd voor je. Wilco heeft continu zijn camera in z’n handen waardoor er ook een hoop mooie, spontane foto’s geschoten zijn. De communicatie vooraf is prima verlopen via whatsapp. De foto’s uiteindelijk de dag erna al ontvangen!
Kortom: een goede communicatie, een fijne shoot gehad en het allerbelangrijkste super mooie foto’s ontvangen!
Simone & Benny Hut
11 september zijn wij getrouwd. Wilco heeft deze bijzondere dag fantastisch voor ons vast gelegd. Hij stelde ons volledig op ons gemak voor de camera. Het eindresultaat was waanzinnig, waardoor we onze dag op een prachtige manier hebben herbeleeft.
Gini Leeuw
En hele gezellige familie foto sessie gehad met Wilco en Laura.
Heel geduldig met kinderen,fantastisch!! ook met ons hoor !!! nogmaals bedankt!!!
Laura Kooistra
Voorafgaand aan de shoot hadden we al erg leuk contact. Ook onze eigen ideeën waren welkom en zo was er gelijk al een goed gevoel. Tijdens de shoot ging Wilco erg leuk met onze zoon om en het leek allemaal vanzelf te gaan. Een fijne en relaxte sfeer en in een half uurtje waren er al een heleboel verschillende mooie foto’s. We zijn heel erg blij met het eindresultaat en raden iedereen dan ook aan om mooie herinneringen te laten schieten door Wilco!
Tinka Zuur
Op een warme zondag een onwijs leuke en gezellige gezinsreportage laten maken door Wilco, met als resultaat spontane foto’s die we graag wilden. Het contact vooraf om te plannen was prettig, evenals de snelle levering van de bestanden. Enorm verrast, omdat we het maken van sommige foto’s zelf niet door hebben gehad. We kijken terug op een erg leuke ervaring!!
Babette & Marlijn
Vanmorgen een super leuke fotoshoot gehad bij Wilco!
Wat doet hij het leuk met Miaz😍
En wat een prachtige foto’s zeker aan te raden!
Super bedankt Wilco we zijn super blij met het resultaat 😍
Malika & Marvin
Top resultaat qua foto's!
Voor een eerste keer zwangerschapshoot is dit echt een top prestatie !
Super blij met de foto's die wij hebben mogen ontvangen en snel ook !
Via de app en of mail goeie communicatie gehad, en Wilco denkt altijd mee, komt met leuke ideeën.
Nu nog de newbornshoot 🥰
Sharon Koolhof
Ons contact via de app was al erg leuk. Hij dacht mee en was duidelijk.
Zoals afgesproken hebben we dan ook 2 weken na mijn bevalling de shoot gehad en wat was het gezellig. Hij was leuk met onze oudste & het voelde van onze kant ook gelijk goed. Het was een gemoedelijke sfeer waar prachtige foto’s uit zijn ontstaan! Bedankt Wilco!🤗
Tamara & Jakob
Erg tevreden met de foto’s die je van onze bruiloft hebt gemaakt.
Het contact verliep soepel, op de dag zelf was het heerlijk relaxed.
Het was een geweldige dag waar we nu heerlijk van kunnen nagenieten.
Charel Jansema
Ontzettend blij met het resultaat wat je gemaakt hebt! Het contact was erg leuk en hoe je de shoot deed was ook super! Lauren vond je ook erg interessant haha. Tot zeker een volgende keer!
Jody & Niels
Super gave foto’s ontvangen van een leuke middag met een hele goede fotograaf 📸 Wilco de Haan! Waarom leuk en goed? Supersnelle service, aandachtig en geduldig voor de kinderen en een goede vooruitziende blik op het eindresultaat!
Linda Schuur
Wilco heeft hele mooie foto's gemaakt van mijn dochter Ilse. We mochten zelf een locatie uitzoeken. Ilse vond het prachtig om te doen! Ze voelde zich erg op gemak bij Wilco. Hij geeft goede aanwijzingen. Ilse vondt het leuk om een fotoshoot te doen. De foto's zijn prachtig geworden. We zijn er heel blij mee!
Chayenne vd Laan
Prachtig resultaat! En de kinderen zijn dol op Wilco!
Kyra Heikens
Mijn dochtertje van 2 jaar heeft een super leuke shoot gehad. Wilco weet erg goed met kinderen om te gaan, en stelt ze absoluut op hun gemak!! Ook heeft hij oor voor voorkeuren of ideeën.. precies zoals het moet.. Wij als ouders zijn super blij met het eindresultaat!!
Esther Veldhuis
Wilco heeft de harten van mijn dochters gestolen! Hij gaat zo leuk met kinderen om dat ze direct ontspannen zijn en daardoor nog leuker op de foto komen.
Iris Marrink
Super fotoshoot gehad, samen met mijn familie ! Met prachtige foto’s als resultaat. Heel blij mee heel erg bedankt !!
Totaal: